Welkom bij TekenstudioIJsselstein&debetuwe
"Welkom bij Club"

Gastenboek 

18 dec. 2020 Feedback lessen KPIJ

Start was onduidelijk door beamer en plaatjes, daarna was de uitleg beter in de lessen in opbouw en uitvoering. Opdracht portret leuke uitdaging! Opdracht (soms) complex , uitleg in de slides erg fijn, handig bij de voorbereiding. De opdrachten zijn uitdagend, nieuw voor mij, mag ook zelf dingen inbrengen. 

Feedback richting docent: Met details, geeft vrijheid en duidelijkheid. Geeft les met met veel plezier en enthousiasme. geen tijd verliezen met composities!


25-11-2020

Ik ben tekenlessen gaan volgen, omdat ik meer rust wilde. En door dit te gaan doen en niet door het uit te stellen, is het gelukt. Heel blij mee. Iets meer rust gekregen en nu verdere balans gaan vinden. (Anoniem). Voorbeeld zijn praktisch dacht dat ik helemaal niet zo creatief was! Ga er mee verder en nog meer lessen bij je volgen.


30-10-2020 Kleurwedstrijd

Bedankt voor de tekening! Anoniem is er erg blij mee! Wat leuk om te horen dat jij degene bent die dit heeft gedaan.

13 sept 2020:

Wat een prachtig schilderij heb je gemaakt, we zijn er heel blij mee!

10 augustus 2020:

Je hebt je op een leuke en enthousiaste manier geïntroduceerd en goed uitgelegd wat we gingen doen en dat we een collega gingen tekenen.  

Je vrolijkheid en enthousiasme werkt heel erg goed. Persoonlijk kan ik niet zo heel goed tekenen en had ik nog iets meer technieken willen leren. Maar misschien is dat voor andere helemaal niet aan de orde!  Voorbeelden zijn fijn! Ieder werkt in zijn eigen tempo dit iets beter uitleggen! 


17-06-2020:  Opdracht hogeschool Utrecht

Dag Wendy, 

De collega’s hebben het hartstikke leuk gevonden. We hebben nog best lang zitten tekenen zelfs.

Dus helemaal top! 

De collega’s hebben het als erg leuk ervaren. En de resultaten zijn echt memorabel! 


26 juni 2020: BSO jungle kids

Wat hebben de kinderen genoten van de workshop tekenen vandaag! Wendy van tekenstudioijsseslstein, heeft ze veel geleerd en tips gegeven. van knuffel tot skateboard, iedereen heeft een prachtig tekening gemaakt van een zelf gekozen voorwerp.


25 juni 2020: Particulier 

 Proefles"de proefles wat echt heel leuk, ik heb me opgegeven! “Wendy heeft een natuurlijk talent om mensen op hun gemak te laten voelen. Dit komt volgens ons door de rust, oprechte interesse en liefde voor kinderen die Wendy uitstraalt.”